Προβολή 1 ως 10 (από 14)12»Εγγραφές ανά σελίδα:

Η Ιάσων Πληροφορική ανέλαβε την επίσημη διανομή προϊόντων TP-Link, προσφέροντας στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη γκάμα κορυφαίων δικτυακών προϊόντων όπως, Repeater, Power Line, Router, MODEM/Router, Adaptor, Switch και Accessories.

 

Η TP-Link ανήκει στις κορυφαίες εταιρείες δικτυακών προϊόντων και λύσεων, κατέχοντας υψηλά μερίδια αγορά σε όλο τον κόσμο.

 

Τα προϊόντα της TP-Link διακρίνονται, για την αξιόπιστη και αδιάλειπτη λειτουργία, την ευκολία εγκατάστασης (plug and play), την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών και καινοτομιών, αλλά και για το design και τις compact διαστάσεις, καθιστώντας τα ιδανικά για οικιακή χρήση, ενώ καλύπτονται από 3 χρόνια εγγύηση.

 

HP Office Paper από την Ιάσων

H Ιάσων Πληροφορική ανακοίνωσε την έναρξη διανομής του HP Office Paper.

Πρόκειται για αξιόπιστο και ποιοτικό χαρτί υψηλής λευκότητας (153 CIE), για εκτυπώσεις και αντίγραφα εγγράφων, μεγάλου όγκου, χωρίς εμπλοκές (jam-free) σε εκτυπωτές και φωτοαντιγραφικά.

 

Δείτε περισσότερα

Λύσεις αναβάθμισης Η/Υ από την Ιάσων

 

Η Ιάσων Πληροφορική αναπτύσσει το προϊοντικό της portfolio προσφέροντας στους πελάτες της αξιόπιστες και ανταγωνιστικές λύσεις αναβάθμισης PC.

Βρείτε επιλεγμένα προϊόντα Εξαρτημάτων Η/Υ & Αναβάθμισης στις κατηγορίες: Επεξεργαστές, Κάρτες Γραφικών, Motherboard, Κουτιά (cases), Τροφοδοτικά (PSU), Μνήμες RAM και Windows OS. 

 

Δείτε περισσότερα

Διεύρυνση του προϊοντικού portfolio με νέα χαρτιά από την Ιάσων. 

Επιλέξτε για τις καθημερινές σας εκτυπώσεις, το αξιόπιστο και οικονομικό Golden Star A4 Premium ή το TrendWhite A4 Recycled από 100% ανακυκλωμένο χαρτί υψηλής ποιότητας, με πιστοποίηση Blue Angel για εκτυπώσεις… με οικολογική συνείδηση!

 

 

 

Δείτε ολόκληρη την είδηση.

Η Ιάσων ξεκίνησε τη διάθεση του HP Everyday Paper, το οποίο εξασφαλίζει ποιότητα και αξιοπιστία στις καθημερινές σας εκτυπώσεις. 

Πρόκειται για ελαφρύ χαρτί (75 g/m2), με υψηλή λευκότητα (161 CIE) και υφή Matte, οικονομικά αποδοτικό για μεγάλου όγκου εκτυπώσεις και την εγγύηση της HP.

 

 

Δείτε ολόκληρη την είδηση.

Ρολά για POS, Ταμειακές Μηχανές και Plotter από τη Ιάσων

Ξεκίνησε η διάθεση, θερμικών ρολών για POS Ταμειακές Μηχανές και ρολών για Plotter από τη Ιάσων Πληροφορική.

Πρόκειται για ρολά από υψηλής ποιότητας χαρτί, τα οποία εξασφαλίζουν ευκρίνεια εκτυπώσεων, καθώς και προστασία των θερμικών κεφαλών των μηχανών.

Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και είναι κατάλληλα για κάθε τύπο μηχανής, ενώ όλα τα ρολά είναι BPA Free, δηλαδή απαλλαγμένα από χημικές ουσίες ελεγχόμενης τοξικότητας.

 

Δείτε ολόκληρη την είδηση.

Οθόνες Lenovo από την ΙΑΣΩΝ Πληροφορική

Ενισχύεται η δυναμική και η προϊοντική διεύρυνση της ΙΑΣΩΝ Πληροφορική με την επίσημη διανομή consumer οθονών της Lenovo.

H ΙΑΣΩΝ Πληροφορική ανακοίνωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με τη Lenovo Hellas για την διανομή στη χώρας μας, consumer οθονών της Lenovo, προσθέτοντας μια ακόμη κατηγορία στο προϊοντικό της portfolio και προσφέροντας στους πελάτες της, επιπλέον επιλογές και ευελιξία, σε ανταγωνιστικές τιμές και με τη γνωστή αξιοπιστία και 30χρονη εμπειρία της εταιρείας.

 

Πρόκειται για μια στρατηγική συνεργασία της ΙΑΣΩΝ Πληροφορική με τη Lenovo Hellas, που έχει σαν σκοπό την διεύρυνση της γκάμας προϊόντων της εταιρείας, αλλά και το "άνοιγμα" σε νέες αγορές. Κοινός στόχος των δυο εταιριών είναι η αύξηση πωλήσεων με προϊόντα τεχνολογίας που θα παρέχουν άριστη κάλυψη των εμπορικών απαιτήσεων των μεταπωλητών αλλά και των καταναλωτών.

 

Στο portfolio των Lenovo οθονών, που διανέμει επίσημα η ΙΑΣΩΝ Πληροφορική, περιλαμβάνονται οθόνες 21", 24" και 27", καθώς και Gaming οθόνες.

 

Το εύρος των τεχνικών χαρακτηριστικών των οθονών που διανέμει η ΙΑΣΩΝ Πληροφορική καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των consumer και gaming χρηστών, ενώ τα προϊόντα καλύπτονται από εγγύηση 3 ετών.

Ο Κατάλογος Προϊόντων της ΙΑΣΩΝ για το 2019 περιλαμβάνει επιλεγμένα προϊόντα που διανέμει η εταιρεία στις κατηγορίες: Monitors, Εκτυπωτικά, Εξοπλισμός γραφείου, HP consumers accessories, Περιφερειακά Η/Υ και Χαρτιά.

 

Πιο συγκεκριμένα ο Κατάλογος Προϊόντων ΙΑΣΩΝ 2019 περιλαμβάνει:

 

MONITORS

(21-INCH MONITORS, 24-INCH MONITORS, 27-INCH MONITORS, GAMING MONITORS)

 

ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ

(LASER PRINTERS BW, LASER PRINTERS CLR, INKJET PRINTERS & MFPS, LASER MPFs BW, LASER MPFs CLR, SCANNERS)

 

• ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

(ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΙΚΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΚΟΥΤΙΑ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ, ΚΟΠΤΙΚΑ-ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ, ΘΗΚΕΣ CD/DVD, ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ, ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ)

 

• HP CONSUMER ACCESSORIES

(ΤΣΑΝΤΕΣ ΩΜΟΥ, HEADSETS & ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ, COMBOS, ΗΧΕΙΑ, ΠΟΝΤΙΚΙΑ, BUNDLES, ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΛΩΔΙΑ / ADAPTERS, MOUSE PADS, ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΛΑΤΗΣ)

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ Η/Υ

EXTERNAL HDDs & SSD DISKs, USB FLASH DRIVES & SD/MICROSDHC/SDXC, POWERBANKS & WIRELESS CHARGERS, VIDEO SCOOTERS, OPTICAL MEDIA, ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙΑ)

 

• ΧΑΡΤΙΑ

PRINTING PAPERS

 

 

Κατάλογος 2019 (pdf)

Προβολή 1 ως 10 (από 14)12»Εγγραφές ανά σελίδα: