ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

• Αγγελία εργασίας: Διευθυντής Πωλήσεων

Η Ιάσων Πληροφορική Α.Ε. που ειδικεύεται στην εισαγωγή και επίσημη διανομή προϊόντων πληροφορικής, ζητά στέλεχος για την κάλυψη της θέσης του Διευθυντή Πωλήσεων έως 45 ετών.

Απαιτείται πτυχίο ανώτατης σχολής κατά προτίμηση στην διοίκηση επιχειρήσεων, άριστη γνώση αγγλικών και πενταετής προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση σε εταιρία διανομής.

 Η θέση προϋποθέτει ευχέρεια επικοινωνίας, οργανωτικές και ηγετικές ικανότητες.
Παράλληλα, δυνατότητα δημιουργίας και διαχείρισης άριστων επαγγελματικών σχέσεων.

Θα προτιμηθεί στέλεχος με γνώση του κλάδου Πληροφορικής ή των Βιβλιοχαρτοπωλείων. Προσφέρεται άριστο περιβάλλον εργασίας, μισθός, Bonus, αυτοκίνητο, κινητό, ιδιωτική ασφάλιση.

Αποστολή βιογραφικών hr@iason.gr

 

• Αγγελία εργασίας: Στέλεχος Πωλήσεων

Η Ιάσων Πληροφορική Α.Ε., διανομέας αναλωσίμων εκτυπωτικών, εκτυπωτών, περιφερειακών και hardware, ζητά Στέλεχος Πωλήσεων.
Η θέση εργασίας έχει ως έδρα την Αθήνα. Προϋποθέσεις,  άριστη γνώση χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, Microsoft Office, ERP λογισμικού, και Αγγλικών.

Απαραίτητα προσόντα η ευχέρεια επικοινωνίας, ο σύγχρονος τρόπος εργασίας, δυνατότητα πρωτοβουλιών και κατάθεση προτάσεων.

 

Θα προτιμηθεί στέλεχος με γνώση των προϊόντων που διανέμει η εταιρία, γνώση του πελατολογίου, και προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση. Προσφέρεται μισθός , bonus, παράλληλη ιδιωτική ασφάλιση, αυτοκίνητο, κινητό, και άριστο περιβάλλον εργασίας.

Αποστολή βιογραφικών hr@iason.gr

powered by softweb Copyright © 2020 Ιάσων Πληροφορική All rights reserved