ΙΑΣΩΝ Πληροφορική: Υψηλότερο μερίδιο αγοράς σε αναλώσιμα HP το 2023

Στο πλαίσιο του HP Annual Partner Event 2024 - Technology Renaissance που διοργάνωσε η HP Hellas στο Μουσείο Βορρέ, η ΙΑΣΩΝ Πληροφορική βραβεύτηκε για το υψηλότερο μερίδιο αγοράς σε αναλώσιμα HP στη διανομή σε Ελλάδα και Κύπρο για το 2023.

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της εκδήλωσης ήταν η, για πρώτη φορά, παρουσία του πιο γνωστού ρομπότ ΑΙ στον κόσμο, της  Sophia, που αποτελεί την πρωτοποριακή δημιουργία της Hanson Robotics. 

Η Sophia εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με τις γνώσεις της για τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης ενώ ανέλαβε και την εκφώνηση των βραβείων των συνεργατών.

Το βραβείο για την ΙΑΣΩΝ Πληροφορική παρέλαβε o Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Ευθυμίου, ο οποίος δήλωσε:
"Για μια ακόμη χρονιά παραμένουμε στην κορυφή και αυτό μας γεμίζει με ικανοποίηση και υπερηφάνεια. H HP Hellas, οι άνθρωποι της ΙΑΣΩΝ Πληροφορική και οι πελάτες και συνεργάτες μας έχουμε δημιουργήσει μια άρρηκτη σχέση εμπιστοσύνης εδώ και πολλά χρόνια. Υπηρετούμε το πλάνο και τη στρατηγική μας και παραμένουμε προσηλωμένοι στις τρέχουσες απαιτήσεις αλλά παράλληλα έχουμε αποδείξει την ικανότητά μας να ανταπεξέλθουμε στις μελλοντικές προκλήσεις!"