Οθόνες Lenovo από την ΙΑΣΩΝ Πληροφορική

Ενισχύεται η δυναμική και η προϊοντική διεύρυνση της ΙΑΣΩΝ Πληροφορική με την επίσημη διανομή consumer οθονών της Lenovo.

H ΙΑΣΩΝ Πληροφορική ανακοίνωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με τη Lenovo Hellas για την διανομή στη χώρας μας, consumer οθονών της Lenovo, προσθέτοντας μια ακόμη κατηγορία στο προϊοντικό της portfolio και προσφέροντας στους πελάτες της, επιπλέον επιλογές και ευελιξία, σε ανταγωνιστικές τιμές και με τη γνωστή αξιοπιστία και 30χρονη εμπειρία της εταιρείας.

 

Πρόκειται για μια στρατηγική συνεργασία της ΙΑΣΩΝ Πληροφορική με τη Lenovo Hellas, που έχει σαν σκοπό την διεύρυνση της γκάμας προϊόντων της εταιρείας, αλλά και το "άνοιγμα" σε νέες αγορές. Κοινός στόχος των δυο εταιριών είναι η αύξηση πωλήσεων με προϊόντα τεχνολογίας που θα παρέχουν άριστη κάλυψη των εμπορικών απαιτήσεων των μεταπωλητών αλλά και των καταναλωτών.

 

Στο portfolio των Lenovo οθονών, που διανέμει επίσημα η ΙΑΣΩΝ Πληροφορική, περιλαμβάνονται οθόνες 21", 24" και 27", καθώς και Gaming οθόνες.

 

Το εύρος των τεχνικών χαρακτηριστικών των οθονών που διανέμει η ΙΑΣΩΝ Πληροφορική καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των consumer και gaming χρηστών, ενώ τα προϊόντα καλύπτονται από εγγύηση 3 ετών.